Drieweekse Rondreis Door Zuid-Afrika: Safari En Wijnlanden

Published Feb 06, 22
3 min read

Zuid-afrika - Vakantie

Lucia ligt aan het strand en je kunt hier lekker een dagje aan het strand hangen. Elke reis heb je van die dagen dat je even gas terug neemt. Wasje doen, lekker eten, relaxen aan het strand, nog wat eten en ‘s avonds lekker wat drinken. St - Panoramaroute tips. Lucia was de eerste stad waar we ‘s avonds gezellig op een terrasje konden zitten en daar hebben we gebruik van gemaakt! je hebt hier het i, Simangaliso Park.

Lucia ➜ Hluhluwe–i, Mfolozi Park Na een dagje rust besloten we de volgende dag naar Hluhluwe–i, Mfolozi Park te rijden. Het ligt op een uurtje van St. Lucia dus je bent er zo. Hluhluwe–i, Mfolozi Park is een prachtig park. Waar Krugerpark ontzettend groot en vlak is, is dit park veel heuvelachtiger en kleiner.

Zuid Afrika Rondreis l Johannesburg naar Kaapstad l Groepsreis14-daagse Groepsrondreis Zuid-Afrika en Swaziland Sawadee


Rondreis Zuid Afrika zelf regelen + Reisschema - Reisjevrij.nl   Afrika,  Afrika reizen, Zuid afrikaZuid-Afrika: wat te zien en wat te doen Fair Mundo Travel
Kruger Cliffs lodge near the Kruger national park

Kruger Cliffs Hoedspruit
+27157930259
Kruger lodge

Letterlijk. Het heeft de hele dag geregend waardoor we geen leeuwen konden spotten. Olifanten, giraffen, neushoorns, zebra’s en buffels lieten zich gelukkig wel zien 1 uur (53 kilometer) als je minder tijd hebt kun je dit deel van deze route door Zuid-Afrika uit je planning halen Dag 10 – St.

Reisvideo: Roadtrip Langs De Mooiste Plekken In Zuid-afrika

We besloten hier zelf heen te gaan zonder tour aangezien je hier makkelijk heen kunt rijden. Doordat we de dag ervoor al The Sentinel hadden bezocht was het uitzicht bij Royal Natal een beetje ‘same same’ (klinkt heel verwend). Daarom besloten we naar Rugged Glen te rijden en een deel van dit stuk te verkennen.

Rondreis Zuid Afrika & Fly Drive Zuid Afrika   TUIMijn reisroute van 22 dagen door Zuid-Afrika en Namibië - JTravelBlog


wij sliepen in Over the Edge Cottage met een indrukwekkend uitzicht De Sani Pass is een van de bekendste bezienswaardigheden van Zuid-Afrika. Het is een bergpass die bijna iedereen op zijn of haar to-do lijst heeft staan. Ook wij. Eigenlijk bestaat de Sani Pass uit twee delen. Het eerste deel is van Underberg/Himeville naar de grens van Zuid-Afrika, halverwege de pass.

Het eerste deel, tot aan de grens van Zuid-Afrika, kun je met je eigen auto rijden. Daarna MOET je met een 4×4 verder rijden. Dat is met een ‘normale’ auto niet mogelijk. Overigens raden we aan om het eerste deel ook alleen met 4×4 te doen. Zeker als het geregend heeft (of regent) Je kunt ook het eerste deel met je eigen auto rijden.

7-daagse In Zuid-afrika Rondreizen

Dit is 8 km en daar doe je zeker 3 uur over. wij hebben de Sani Pass gedaan met een tour (950 Rand p. p). Check hier ons blog over de Sani Pass Dag 14 – Himeville Underberg is een klein stadje, maar Himeville is echt mini. Eigenlijk is het maar één straat - reis naar Knysna.

Navigation

Home

Latest Posts

Stedentrip Binnen Europa

Published Feb 24, 22
8 min read